Επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων του ομίλου-COVID19

Το Σάββατο 16 Μαΐου, βρέθηκαν ξανά στο νερό για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, οι αθλητές του ΙΑΣΩΝ, ηλικίας από 15 ετών και άνω. Η προετοιμασία του χώρου ήταν σχολαστική και τα μέτρα προσέλευσης και προπόνησης είναι πολύ αυστηρά. Με σχετικό ΦΕΚ από Δευτέρα 18/05, θα μπορούν να ξεκινήσουν και όσα παιδιά είναι από 13 ετών και άνω.

Ο ενθουσιαμός ήταν πολύ μεγάλος από τα παιδιά, τα οποία παράλληλα έδειξαν εντυπωσιακή υπευθυνότητα. Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες ήταν ένας επιπλέον θετικός παράγοντας. Με την άφιξη των παιδιών, έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον ιατρό του ομίλου και τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων. Όλοι οι χώροι του ομίλου είχαν απολυμανθεί σχολαστικά σύμφωνα με τα πρωτόκολλα. Επιπλέον, μηχανήματα του Δήμου καθάρισαν τον χώρο περιμετρικά των εγκαταστάσεων.

Οι εγκαταστάσεις του ομίλου βρίσκονται απομωνομένες εντός του πάρκου της πλαζ. Τα παιδιά σε ένα φυσικό σχεδόν δασικό περιβάλλον, με μεγάλη ασφάλεια, μπορούν να ετοιμάσουν τα σκάφη τους προκειμένου να μεταβούν στη θάλασσα να αθληθούν. Οι ΙΑΣΩΝ σχεδιάζει να αξιοποιήσει και τον επιπλέον χρόνο που διαθέτουν τα περισσότερα από αυτά, έχοντας πάντα ως στόχο να βοηθήσει στο να κλείσουν τις οθόνες τους και να ανοίξουν τα πανιά.

Όλες τις φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση μπορείτε να τις βρείτε εδώ.