Πρωτιά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα για τον ΙΑΣΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος 2017 στην Καλαμάτα, το Σαββατοκύριακο 4-5/3, το οποίο οργανώθηκε από τους τοπικούς ιστιοπλοϊκούς ομίλους Ν.Ο.Καλαμάτας & Ν.Α.Σ.Κ. ΑΙΟΛΟΣ. Στους αγώνες μετείχαν 115 παιδιά στις κατηγορίες Optimist (87 παιδιά από 6-11 ετών) και Laser 4.7 (28 παιδιά 11-18 ετών), τα οποία προσέφεραν για άλλη μια φορά μοναδικές εικόνες.

Ο αθλητής του ομίλου Παπαπαναγιώτου Σταύρος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Laser 4.7. Την επιτυχία αυτή πλαισίωσε η πολύ καλή παρουσία όλων των αθλητών του ομίλου, οι οποίοι αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Πουλκουρτζή. Στην κατηγορία Laser 4.7 μετείχαν πλέον του Παπαπαναγιώτου, οι Παπαγγελής Ηλίας, Μεντζελόπουλος Θεοφάνης και Παπαγγελής Γεώργιος. Στην κατηγορία Optimist οι Ασημακόπουλος Αντώνης, Χριστόπουλος Νίκος, Ντρε Έλενα, Γκίζας Ιωάννης, Μπεκίρης Αντώνης και Ντρες Πανάγος.

Η μεγάλη αυτή διάκριση για τον αθλητή του ομίλου, έρχεται μετά από την τρίτη θέση την οποία κατέλαβε στη διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Mussanah Race Week” και έρχεται να δικαιώσει την προσπάθεια όλων για βελτίωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες προπονούνται τα παιδιά μας, ειδικά ενόψει της ανάληψης από την πόλη της Πάτρας του Πανελληνίου και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για το 2018 στην κατηγορία Laser 4.7.

Για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα:

Να γεμίσει η θάλασσα πανιά, να γεμίσει η θάλασσα παιδιά