Τα παιδιά μας χαίρονται τη φύση και ασκούν το πνεύμα τους μέσα από την ιστιοπλοΐα. Είναι μεγάλη μας χαρά να υπάρχουν φορείς, όπως οι παρακάτω, που είτε είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα είτε έχουν συνδράμει σε σημαντικές εκδηλώσεις…

Ο ΙΑΣΩΝ είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος της Πάτρας, που ασχολείται αποκλειστικά με την αγωνιστική ιστιπλοϊα και κυρίως με παιδιά. Προκειμένου να δωθεί η δυνατότητα ενασχόλησης με το άθλημα της ιστιοπλοϊας σε όλα τα παιδιά, ο όμιλος δημιούργησε το πρόγραμμα «ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ – ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟ».

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, δίδεται η δυνατότητα σε φορείς, επιχειρήσεις ή ιδιώτες, να «υιοθετήσουν» ένα μικρό ιστιοπλόο.

Υιοθέτησε ένα μικρό ιστιοπλόο

Επειδή όμως οι ανάγκες μας συνεχώς αυξάνουν σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας. Ο ΙΑΣΩΝ, έχει τη χαρά να ανακοινώσει ένα νέο πρόγραμμα “Χορηγιών Υλικού”. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί ένας κατάλογος εξοπλισμών που έχει ανάγκη ο όμιλος και πλέον όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να επιλέξει μέσα από τη συγκεκριμένη λίστα, η οποία καλύπτει ένα μεγάλο οικονομικό εύρως και συνεχώς ανανεώνεται. Η αγορά μπορεί να γίνει απευθείας από τον χορηγό και με συγκεκριμένο κωδικό, ώστε να μπορεί αυτός που προσφέρει να γνωρίζει ακριβώς τι έχει δώσει στον όμιλο και να παρακολουθεί τη χρήση του.

Για λεπτομέρειες παρακαλώ δείτε εδώ.

Χοριγίες υλικού

Μόνιμοι Χορηγοί και Υποστηρικτές του ομίλου

Εταιρείες που έχουν συνεργαστεί χορηγικά με τον όμιλο

Επειδή όμως οι ανάγκες μας συνεχώς αυξάνουν σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.

Ο ΙΑΣΩΝ είναι ένας σύλλογος 100% από τα μέλη του για τα μέλη του. Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα απαιτούνται για τα παιδιά μας, προκύπτουν από συνδρομές, χορηγίες και ευγενικές δωρεές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προσφέρετε κι εσείς στα παιδιά που μέσα από το άθλημα της ιστιοπλοΐας  ασκούν το πνεύμα τους και απολαμβάνουν τη φύση!