Στο Παγκόσμιο Κύπελο Kiteboarding ο Αθλητής του ΙΑΣΩΝ

Στο Παγκόσμιο Κύπελο KiteFoil World Series που θα διεξαχθεί στην Giezzeria της Νοτίου Ιταλίας, θα βρεθεί ο αθλητής του ΙΑΣΩΝ Δημήτρης Μαραμενίδης, από τις 07 έως τις 11 Ιουλίου. Στο KiteFoil World Series, συμμετέχει η ελίτ του Παγκόσμου αθλητικού kiteboarding, ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος και το θέαμα είναι πάντα εντυπωσιακό.

Ο Δημήτρης ζει μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, όταν δεν ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προκειμένου να προβάλει την εταιρία του EPIC Kiteboarding, η οποία κατασκευάζει εξοπλισμό αετοσανίδας. Είναι από τους μακροβιότερους αθλητές αετοσανίδας διεθνώς και η εμπειρία του είναι πολύτιμη για τη νέα γενιά και την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Στην Ιταλία θα βρεθεί και δεύτερος Έλληνας αθλητής ο Βαγγέλης Αβραμάκος. Ο όμλος μας εύχεται καλή επιτυχία και στους δύο αθλητές. Η συμμετοχή τους και μόνο, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα για το Ελληνικό kiteboarding. Ο ΙΑΣΩΝ θα συνεχίσει να στηρίζει το νέο Ολυμπιακό ιστοπλοϊκό αγώνισμα, με βασικό στόχο πάντα, να γεμίσει η θάλασσα πανιά και παιδιά.

IASON Sailing Association athlete, Dimitri Maramenides, participates in the 2021 KiteFoil Word Series in Gizzeria, Italy.

see 2019 Gizzeria KiteFoil World Series Day 5