ΙΑΣΩΝ – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP & Ωκεανικού Καγιάκ στην Πάτρα

Αξιοποιώντας τις άριστες κριτικές που έλαβε ο αθλητικός στίβος μπροστά από τις εγκαταστάσεις του στην πλαζ του ΕΟΤ κατά τη διάρκεια των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, ο ΑΙΟΡ ΙΑΣΩΝ, επέκτεινε τις δραστηριότητές του και είναι πλέον μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ.

Η ένταξη του ομίλου στην Ομοσπονδία είχε άμεσα θετικά αποτελέσματα, αφού η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε-Καγιάκ ανακοίνωσε πως θα διεξάγει στην Πάτρα Πανελλήνια Πρωταθλήματα δύο κατηγοριών σε συνεργασία με τον ΑΙΟΡ ΙΑΣΩΝ, για το 2020.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 και αφορά τις κατηγορίες Ωκεανικού Καγιάκ και το SUP μεγάλων αποστάσεων (θα γίνει και ανοιχτός αγώνας για όλους τους τύπους σκαφών).

Ο όμιλος έχει ήδη αρχίσει εγγραφές αθλητών και των δύο κατηγοριών και έχει προγραμματιστεί η οργάνωση ακαδημιών. Η συγκεκριμένη οργάνωση, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ιστιοπλοϊκών αγωνιστικών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο όμιλος για το 2020 και θα ανακοινωθούν σύντομα και μετά την έγκριση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.