ο ΙΑΣΩΝ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας

Στο Αίγιο διεξήχθη το Περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος τις 7 με 9 Αυγούστου, με διοργανωτή τον Ν.Ο Αιγίου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο της υγειονομικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Ο ΙΑΣΩΝ συμμετείχε με τέσσερεις αθλητές. Στην κατηγορία Laser 4.7 η Έλενα Ντρε και ο Νίκος Χριστόπουλος, ενώ στην κατηγορία Optimist η Νικολίνα Τσεκούρα και ο Ερρίκος-Ρήγας Μαρλαφέκας.

Παρά τις γενικότερες δύσκολες συνθήκες και τον περιορισμένο αριθμό ιστιοδρομιών που διεξήχθησαν, τις καλύτερες εντυπώσεις και παρακαταθήκη για το μέλλον άφησαν οι δύο μικροί αθλητές Μαρλαφέκας και Τσεκούρα, ενώ με την 4ή γενικής και 6η γενική που κατέκτησαν οι Χριστόπουλος και Ντρε αντίστοιχα, προκρίθηκαν στο Ranking List για την Εθνική Ομάδα.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τη διοίκηση και τους αθλητές του ομίλου στον προπονητή Ευστράτιο Προδρομάκη και τον βοηθό προπονητή Σταύρο Παπαπαναγιώτου, οι οποίοι ήταν δίπλα στα παιδιά κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και κατά την προετοιμασία τους όλο το διάστημα πριν τον αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τα Optimist μπορείτε να τα βρείτε εδώ και για την κατηγορία Laser 4.7 εδώ.