ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, Ι.Ο.Π. & Α.Ι.Ο.Ρ.ΙΑΣΩΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Στα πλαίσια ανάπτυξης του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και ειδικότερα της κλάσης Laser 4.7, στην Πάτρα βρέθηκε το ΣαββατοΚύριακο 22-23/02, ο διεθνής προπονητής Κώστας Χανιώτης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και ενεργός αθλητής και ο ίδιος, προσέφερε γνώση και εμπειρία στους αθλητές και τις αθλήτριες των δύο ομίλων. Η προπόνηση περιείχε μια σειρά θεωρητικών μαθημάτων και πρακτική άσκηση στον Πατραϊκό ιστιοπλοϊκό στίβο. Ο καιρός επιφύλασσε δύο υπέροχες εκπαιδευτικές ημέρες για αθλητές και προπονητές.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών και ο Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου ΙΑΣΩΝ, συνεργάστηκαν προκειμένου οι μικροί αθλητές, να μπορέσουν να κερδίσουν τόσο από την προπόνηση με έναν υψηλού επιπέδου προπονητή, όσο και από τη μεταξύ τους συνεργασία και τον ανταγωνισμό στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας. Πολύ σημαντική είναι και η εμπειρία που κερδίζεται για τους προπονητές των δύο ομίλων, μέσα από τέτοιου επιπέδου δράσεις.

Όλες τις φωτογραφίες της δράσης μπορείτε να τις δείτε εδώ.

 

Τα ΔΣ και των δύο ομίλων, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον χώρο εστίασης Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών και το ξενοδοχείο Adonis City Hotel.